sunnuntai 11. marraskuuta 2012

EST-matkalaiset ja lahjoitukset

Tämän vuoden matkalle on lähdössä Suomesta yhteensä 13 matkalaista. Suurinosa osallistujista on ollut mukana yhdellä tai useammalla EST matkalla viimeisen 5 vuoden aikana. Ensikertalaisia on yhteensä 4.

Matkaan liittyen on ollut erillaisia lahjoituskeräyksiä.

Ensin haluan kiittää kaikkia, jotka ovat tukeneet EST:n toimintaa rahallisilla lahjoituksilla. Lahjoitusvarat käytetään lyhentämättömänä Libanonissa asuvien palestiinalaispakolaislasten liikuntaharrastuksen tukemiseen: mm. osallistumismaksuihin Beirutin maratontapahtumaan, kuljetuksiin, eväisiin ja liikuntavarusteisiin ja jatkossa tavoitteena tukea lasten liikuntaharrastusta perustamalla liikuntakerhoja.

Kaikki Suomalaiset matkalaiset myös matkan koordinaattori maksaa omat matka- ja maratonkustannukset.

Solidaarisuussilmukat -hanke on kerännyt lämpiä käsitöitä. Kiitämme kaikkia innokkaita kutojia villapaidoista, sukista, lapasista ja peitoista. Ne tuovat iloa ja lämpöä pakolaisperheille.

Vaaka ry on kerännyt hammashuollon lahjoituksia, heidän keräyksen kautta mukaan on lähdössä mm. hammastahnoja ja harjoja. Kiitos!

Motivus lahjoitti 85 kappaletta pikepaitoja minimaratoonareille.

Lisäksi olemme saanet lahjoituksina urheiluvarusteita, lämpiä lasten -ja aikuisten vaatteita ja laukkuja tavaroiden kuljettamiseen. Turkish Airline lentoyhtiö on tukenut avustuskuljetuksia lahjoittamalla lisäkiloja matkalaisille.

Kiitos lahjoittajille, että mahdollistatte hankkeen toimintaa ja tuette vähävaraisia lapsia -ja perheitä erillaisilla lahjoituksilla.



Lahjoitus sukkia ja lapasia
Eeva-Liisa Lyytisen kutomia villasukkia ja lapasia lapsille


Motivuksen lahjoittamat pikeepaidat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti